Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Процівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04363596) був реорганізований і увійшов до складу Вороньківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

рішення

 

 

 

УКРАЇНА

ПРОЦІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

    РІШЕННЯ

 

Від «  26 » липня   2018 року         с. Проців                                                          №  396

 Про стан  підготовки  теплових  мереж,

 що перебувають у  комунальній  власності

 сільської ради  до роботи  в

 осінньо-зимовий  період 2018-2019р.

       Згідно з підпунктом 1 пункту „а” статті 30 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та з метою своєчасної і якісної підготовки теплових  мереж що  перебувають  у комунальній   власності   сільської  ради  до  роботи в осінньо-зимовий період 2018 – 2019 років сесія  Процівської  сільської ради

                                           ВИРІШИЛА:

1. Взяти до відома інформацію відповідального  по  підготовці  теплових  мереж  підприємств комунальної власності Фартуха В.А. до роботи в осінньо-зимовий період 2018 – 2019 років.

2.  До  15.08.2018 р.    провести  обстеження  всіх  об’єктів   комунальної  власності  до роботи в осінньо-зимовий  період 2018-2019рр.

3. До 01.09.2018р.  провести  в  котельнях   побілку,   покраску.

4. Завідуючій  дитячим   садком  « Лісова казка»  необхідно:

- вжити  заходів щодо заготівлі основного та резервного палива, забезпечити  необхідну  кількість дров на зимовий період, привести у робочий стан котельне обладнання та інженерні мережі до початку опалювального сезону.

-  звернутися   до керівництва  районного  відділу  освіту  з  клопотанням  щодо   придбання  двох генераторів для   покращення  роботи  котельні  

 5. Керівникам установ  і  організацій  заготовити необхідний інвентар, інструменти, сипучі та інші протиожеледні матеріали для роботи взимку.

Сільський голова                                                           Л.І.Чешко

            с. Проців                                                                                                                             26.07.2018р.                                                                                                                                          № 396-24-УІІ

 

 

 

 

 

УКРАЇНА

ПРОЦІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

    РІШЕННЯ

 

Від «  26 » липня   2018 року         с. Проців                      №  397

 

Про затвердження переліку  об’єктів  та видів

оплачуваних  суспільно-корисних  робіт  для осіб

на  яких судом накладене адміністративне стягнення

у вигляді оплачуваних суспільно-корисних робіт.

 

            Розглянувши  лист   Бориспільського  міськрайонного  відділу з питань пробації  Центрального  міжрегіонального  управління з питань виконання  кримінальних покарань  та пробації Міністерства  юстиції  від 14.03.2018 року № 3/1035, відповідно до наказу Міністерства  юстиції України  від 02.03.2018року № 591/5  «Зміни Порядку  виконання  адміністративних стягнень у вигляді громадських робіт»  та  керуючись Законом України « Про внесення змін  до деяких законодавчих актів України  щодо посилення захисту  права дитини на  належне утримання шляхом  вдосконалення  порядку  примусового стягнення заборгованості  зі  сплати  аліментів»   від 07.12.2017 № 2234-УІІІ, ст.. 31-1, 183-1 КУпАП, ст.. 52 Закону України «Про  місцеве  самоврядування в Україні»,   сесія  сільської   ради 

                                               ВИРІШИЛА:

  1. Виконання  оплачуваних суспільно-корисних робіт здійснюється в СФГ «Ельдорадо»  та ПП «Гаро»  Процівської сільської ради , Бориспільського району  Київської  області.
  2. Затвердити  об’єкти, на  яких  порушники виконують суспільно-корисні роботи  та  види оплачуваних  робіт (додаток 1).
  3. Осіб, що не мають  змоги сплатити аліменти та на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді оплачуваних суспільно-корисних робіт, призначити  наказом  керівника підприємства СФГ « Ельдорадо» на  посаду  робітника  на ручних  роботах в   овочівництві  та в ПП « Гаро»  на посаду  оператора  на  автоматичних та  напівавтоматичних  лініях  у  деревообробленні.
  4. Оплату праці даної  категорії  громадян  здійснювати  з фонду заробітної плати підприємства відповідно до посадових окладів. Даній  категорії громадян забороняється нараховувати  та  виплачувати премії за  виконані роботи.
  5. Керівникам  підприємств  узгодити порядок переведення коштів на відповідні рахунки з Бориспільським МРВ  державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Київській області.
  6. Контроль за виконанням даного рішення залишаю  за собою.

 

Сільський голова                                                                Л.І.Чешко

 

с.Проців

397-24-УІІ

26.07.2018р.

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Vlada.online - розробка офіційних сайтів органів державної влади і органів місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *